top of page

Hverdagslykke...

Hverdagslykke - hva tenker du på når du hører det ordet? For meg er hverdagslykke lukten av nytraktet kaffe. Å sleppe inn katta som klorer på døra og vil inn. Våkne opp hver morgen og vite at dagen er ny og ubrukt. Komme hjem til ferdig middag etter en dag på jobben. (Fisker'n er go' på å lage middag!)

En liten blomst i en barnehånd, - ja, for bestemorlykke er fantastisk. Gå barbeint i gresset på sommeren. Nyte en god bok i hengekøya på hytta. En strand med varm sand... God mat og en lang prat med ei god venninne. Å synge i kor. Å sparke rundt i løv en vakker høstdag. Dele noe av mitt med andre, - enten det er tid, penger eller velsignelser.

Hverdagslykke er også å ta tid til å glede seg til noe, planlegge og se fram til reisen langt der fremme, - men også å nyte hver eneste dag og ta livet som det kommer med sine opp- og nedturer. En dag uten program, - jeg kan bare "være"! Å la "humla suse" litt, og å våge å være menneske...

Lykke i hverdagen er å stoppe opp litt, kjenne på hvilepulsen og ta meg tid til å legge merke til alt rundt meg. Smile til alle de fine menneskene jeg møter akkurat i dag. Det er de små gledene i hverdagen som gir meg et lykkelig liv!

bottom of page