top of page
  • Forfatterens bildeLadybird

Eventyrlig "Backpacker-hostel"nær LAX

Oppdatert: 17. jan. 2021

Hollywood - Inglewood, 4. mars 2002

I dag skal vi flytte, - til det siste overnattingsstedet vårt på denne reisa; "Los Angeles Backpackers Paradise", nær LAX. Og det var nettopp derfor at vi valgte dette hostelet, siden det var nær flyplassen og med gratis shuttle...

2-roms suite med queen-senger - slett ikke en dårlig avslutning...

På morran blir det dusj og frokost på rommet. Vi spiser de siste brødskivene og eplemosen vår og pakker vekk "cajeta"en for denne gang. Ca. 10 a.m. er vi på plass i resepsjonen og Mara ringer etter skyss for oss. Det billigste er å ta LAX-shuttelen som dette hotellet bruker, ellers kan de finne på å kjøre veldig langt, så vi må betale mye, mye mer.


Vi tar farvel med resepsjonisten Mara og takker for et hyggelig opphold på Liberty i Hollywood.

Klokka 11:20 kommer minibussen, og vi tar farvel med Mara og takker for et flott opphold på frihets-hotellet "Liberty". Først går turen til flyplassen med noen andre gjester, før vi kjøres til Inglewood og "Los Angeles Backpackers Paradise", hvor vi skal tilbringe de siste nettene.


"Adventurer Hotel" - En god avslutning før hjemturen

Dette er også et sted vi fant og booket før vi reiste hjemmefra, og det føles godt nå, - at vi ikke må ut å leite for å finne et sted å overnatte de siste nettene før hjemreisen.

Stedet ga seg ut for å være et godt backpacker-hostel, med mye tilbud og avslag i prisen på det meste. Flere gratis fasiliteter, slik som shuttlebuss til LAX-flyplassen ved avreise, gratis buffetmiddag ved kjøp av drikke, gratis champagne osv. Det kunne vært lureri, - men det er ikke det.


Velkommen til vår siste overnattingsplass på denne reisen!

"Backpackers Paradise" var under oppussing, sikkert fordi det var en stille periode.

"Backpackers Paradise-suite"

Vi ville ikke ligge på sovesal sammen med mange andre, så vi booket en 2-roms suite med queen-senger, og det er akkurat det vi får.


Stedet er kjempefint, selv om det er litt slitt. Hotellet ligger rundt en åpen plass, hvor det står at de har oppvarmet pool, mange palmer og planter. Det viser seg at stedet, og akkurat nå poolen, er under oppussing. Sikkert fordi det er en rolig periode på året.


Her er en liten butikk/bar ved bassengkanten, noen PC-er for internett, telefonbokser, biljardbord og diverse spillemaskiner. I tillegg har de egen restaurant med middagstilbud hver kveld. De har "party" med "champagne & food" stadig vekk og mellom 3-5 p.m. hver dag er det gratis ettermiddagskaffe/te og kake ved bassengkanten. Inne i baren har de ofte "kakeparty" på kvelden, og de feirer hele tiden, uten noen spesiell grunn. Vi får utdelt et hefte "Passport to Paradise" med kuponger på gratis turer til Venice-stranda, Marina del Rey og diverse turer en kan bestille; blant annet til familiestedet Disneyland.Rommene har kjempegode senger og fin kunst på veggene.

Vi slapper av noen timer i solstolene ved bassengkanten før vi går på rommet. Senere på kvelden blir det middag i restauranten. Kl. 10 p.m. ringer vi som avtalt til Genti og gir han romnummeret vår. Han har planlagt å komme i morra, og vi inviterer til overnatting, da vi har en "2-roms suite" og god plass!


Det blir en sløv kveld, med kaffe, grønn te, kryssord og litt skriving mens vi hører på Mexico-musikken vår. Rundt midnatt kvelder vi. Det er ganske lytt her, og baren stenger kl. 02, men det er bare koselig å høre folk småsnakke utafor døra vår, som er ut mot den grønne hagegangen. Jeg hører på pludret mens jeg prøver å lese litt, og ser opp på det kjempestore papegøye-maleriet av Lee Reynds, som jeg liker så godt. Lene bor på rommet "ved siden av".
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page